İÜ WEB TV Akademik ve Bilimsel Çalışmalarınızı Yayınlıyor

Üniversitemiz Akademik Personeli’nin İÜ WEB TV’de yayımlanacak akademik ve bilimsel çalışmalarının yer aldığı program çekimlerine başlanmıştır. Siz değerli hocalarımızın da uygun olduğunuz tarihlerde çalışma alanlarınız ile ilgili olarak röportajların yapılması planlamaktadır.

Yaptığımız röportajlar, İÜ WEB TV yanı sıra İstanbul Üniversitesi Web sitesi, İletim ve Gazete Üniversite’de eş zamanlı olarak yayımlanacak, Üniversite Ajans ve İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü vasıtası ile mevcut veri tabanı üzerinden 14 Bini aşkın ulusal ve yerel medyaya servis edilecektir.

İlgi alanınızı ve röportaj gününüzü iletişim bilgileriniz ile birlikte aşağıdaki tabloya yazıp bize mail atınız, sizlerle irtibata geçeceğiz.

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz…

İÜ WEB TV RÖPORTAJ FORMU

UNVAN, AD-SOYAD