İUWEBTV

1453’ten günümüze bilimsel üretime katkı sunan ve bilimsel alanda öncülük görevi yapan İstanbul Üniversitesi hızlı ve sınırsız iletişim için yeni medya araçlarını etkin kullanıyor. Bu çalışmalardan biri olan İUWEBTV de 1 Ocak 2014’te yayın hayatına başladı.

İÜ Basın Halkla Müdürlüğü ve İÜ İletişim Fakültesi ile işbirliği içinde çalışan İUWEBTV, İÜ öğrenci ve mensuplarının ürünlerini, çalışmalarını sergilemek, önemli kültür sanat olaylarını, bilimsel ve akademik etkinlikleri duyurmak, etkinlikler ve bilimsel gelişmeler ile ilgili haber yapmak ve öğrenciler tarafından hazırlanan programları yayınlamak amacını taşıyor.

İUWEBTV, İletim Gazetesi’ndeki QR kodlarla ilgili haberlerin videolarının izlenebildiği, sosyal medya ile etkileşim içinde, içeriği güncellenen, youtube tabanlı bir kanal olma özelliklerine sahip.

Künye

Genel Yayın Yönetmeni