Export date: Fri Oct 19 4:19:57 2018 / +0000 GMT

İUWEBTV

1453'ten günümüze bilimsel üretime katkı sunan ve bilimsel alanda öncülük görevi yapan İstanbul Üniversitesi hızlı ve sınırsız iletişim için yeni medya araçlarını etkin kullanıyor. Bu çalışmalardan biri olan İUWEBTV de 1 Ocak 2014'te yayın hayatına başladı.

İÜ Basın Halkla Müdürlüğü ve İÜ İletişim Fakültesi ile işbirliği içinde çalışan İUWEBTV, İÜ öğrenci ve mensuplarının ürünlerini, çalışmalarını sergilemek, önemli kültür sanat olaylarını, bilimsel ve akademik etkinlikleri duyurmak, etkinlikler ve bilimsel gelişmeler ile ilgili haber yapmak ve öğrenciler tarafından hazırlanan programları yayınlamak amacını taşıyor.

İUWEBTV, İletim Gazetesi'ndeki QR kodlarla ilgili haberlerin videolarının izlenebildiği, sosyal medya ile etkileşim içinde, içeriği güncellenen, youtube tabanlı bir kanal olma özelliklerine sahip.

KÜNYE

Genel Yayın Yönetmeni Prof. Dr. Ergün YOLCU

Yayın Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ümit SARI

Stüdyolar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Onur AKYOL

İçerik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mesut AYTEKİN

Program Koordinatörleri Arş. Gör. Atacan ŞİMŞEK, Arş. Gör. Ayşe Seda KELEŞ, Arş. Gör. Volkan EROL, Arş. Gör. Burak IRMAK

Web Editörü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman TÜRKOĞLU, Arş. Gör. Caner ERDOĞAN

Sosyal Medya Sorumlusu Yusuf TEKKE

Teknik Ekip Türkay ÜNLÜ, Gülay FIŞKIN, Salih KÖSE, Yusuf YILMAZ, Sümeyye METE, Kutlu Safa OLGAÇ, Tarık MENGEN, Serdar AYDIN, Cevat Ulaş CEYHAN, Dilan SALIK, Ayça İrem TÜRKEŞ, Fatih Berkay KAYAR, Onur KESER, Birdal ARSLAN.

Post date: 2015-02-06 09:51:40
Post date GMT: 2015-02-06 07:51:40

Post modified date: 2018-05-22 15:06:27
Post modified date GMT: 2018-05-22 12:06:27